Φωτια Αλεποχωρι - Αλεποχωρι Φωτια - ΤΩΡΑ... ΦΩΤΙΑ / Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε υπαίθριο χώρο και στο . Στο σημείο επιχειρούν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής και μια υδροφόρα. Εκκένωση περιοχών, ανάμεσά τους τα μέγαρα και το αλεποχώρι. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή του σχίνου λουτρακίου, ενώ με το . Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά είναι κοντά σε δασική έκταση, ωστόσο προς το .

Φωτιά δίπλα σε σπίτι σε ορεινές περιοχές του αλεποχωρίου / φωτογραφία: Î'λεποχωρι Φωτια - ΤΩΡÎ'... ΦΩΤΙÎ'
Î'λεποχωρι Φωτια - ΤΩΡÎ'... ΦΩΤΙÎ' from s.parapolitika.gr
Επί τόπου ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά είναι κοντά σε δασική έκταση, ωστόσο προς το . Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή του σχίνου λουτρακίου, ενώ με το . Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε υπαίθριο χώρο και στο . Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Δύσκολη παραμένει η φωτιά στον σχίνο κορινθίας, με κατοίκους να απομακρύνονται από το αλεποχώρι και τις φλόγες να προκαλούν ζημιές σε . Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Το αλεποχώρι ζει δύσκολες στιγμές, με εκκενώσεις και… φλόγες, την ώρα που μια φωτογραφία από την παραλία στην περιοχή έρχεται να «παγώσει» το .

Στο σημείο επιχειρούν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής και μια υδροφόρα.

Φωτιά ξέσπασε στο αλεποχώρι σε υπαίθριο χώρο του οικισμού βιολέτα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε . Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Εκκένωση περιοχών, ανάμεσά τους τα μέγαρα και το αλεποχώρι. Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι στο αλεποχώρι. Το αλεποχώρι ζει δύσκολες στιγμές, με εκκενώσεις και… φλόγες, την ώρα που μια φωτογραφία από την παραλία στην περιοχή έρχεται να «παγώσει» το . Στο σημείο επιχειρούν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής και μια υδροφόρα. Επί τόπου ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της. Δύσκολη παραμένει η φωτιά στον σχίνο κορινθίας, με κατοίκους να απομακρύνονται από το αλεποχώρι και τις φλόγες να προκαλούν ζημιές σε . Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της τετάρτης . Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή του σχίνου λουτρακίου, ενώ με το .

Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή του σχίνου λουτρακίου, ενώ με το . Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά είναι κοντά σε δασική έκταση, ωστόσο προς το . Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι στο αλεποχώρι. Το αλεποχώρι ζει δύσκολες στιγμές, με εκκενώσεις και… φλόγες, την ώρα που μια φωτογραφία από την παραλία στην περιοχή έρχεται να «παγώσει» το .

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε . Î'λεποχωρι Φωτια : Φωτιά στην
Î'λεποχωρι Φωτια : Φωτιά στην from baseoutdooractivities.com
Εκκένωση περιοχών, ανάμεσά τους τα μέγαρα και το αλεποχώρι. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε υπαίθριο χώρο και στο . Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε . Επί τόπου ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι στο αλεποχώρι. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή του σχίνου λουτρακίου, ενώ με το .

Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι.

Το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της. Εκκένωση περιοχών, ανάμεσά τους τα μέγαρα και το αλεποχώρι. Το αλεποχώρι ζει δύσκολες στιγμές, με εκκενώσεις και… φλόγες, την ώρα που μια φωτογραφία από την παραλία στην περιοχή έρχεται να «παγώσει» το . Δύσκολη παραμένει η φωτιά στον σχίνο κορινθίας, με κατοίκους να απομακρύνονται από το αλεποχώρι και τις φλόγες να προκαλούν ζημιές σε . Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε υπαίθριο χώρο και στο . Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι στο αλεποχώρι. Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της τετάρτης στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε . Φωτιά ξέσπασε στο αλεποχώρι σε υπαίθριο χώρο του οικισμού βιολέτα. Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά είναι κοντά σε δασική έκταση, ωστόσο προς το . Στο σημείο επιχειρούν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής και μια υδροφόρα.

Δύσκολη παραμένει η φωτιά στον σχίνο κορινθίας, με κατοίκους να απομακρύνονται από το αλεποχώρι και τις φλόγες να προκαλούν ζημιές σε . Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά είναι κοντά σε δασική έκταση, ωστόσο προς το . Στο σημείο επιχειρούν πέντε οχήματα της πυροσβεστικής και μια υδροφόρα. Το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της. Εκκένωση περιοχών, ανάμεσά τους τα μέγαρα και το αλεποχώρι.

Φωτιά ξέσπασε στο αλεποχώρι σε υπαίθριο χώρο του οικισμού βιολέτα. Î'λεποχωρι Φωτια - ΤΩΡÎ'... ΦΩΤΙÎ'
Î'λεποχωρι Φωτια - ΤΩΡÎ'... ΦΩΤΙÎ' from s.parapolitika.gr
Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της. Φωτιά ξέσπασε στο αλεποχώρι σε υπαίθριο χώρο του οικισμού βιολέτα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά είναι κοντά σε δασική έκταση, ωστόσο προς το . Επί τόπου ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι στο αλεποχώρι. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε υπαίθριο χώρο και στο . Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή του σχίνου λουτρακίου, ενώ με το .

Δύσκολη παραμένει η φωτιά στον σχίνο κορινθίας, με κατοίκους να απομακρύνονται από το αλεποχώρι και τις φλόγες να προκαλούν ζημιές σε .

Φωτιά ξέσπασε στο αλεποχώρι σε υπαίθριο χώρο του οικισμού βιολέτα. Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της τετάρτης . Σύμφωνα με την πυροσβεστική η φωτιά είναι κοντά σε δασική έκταση, ωστόσο προς το . Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή του σχίνου λουτρακίου, ενώ με το . Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε . Φωτιά δίπλα σε σπίτι σε ορεινές περιοχές του αλεποχωρίου / φωτογραφία: Επί τόπου ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις. Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι στο αλεποχώρι. Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι. Το μεσημέρι, καθώς η φωτιά κινείται προς τα μέγαρα ο δήμαρχος της. Εκκένωση περιοχών, ανάμεσά τους τα μέγαρα και το αλεποχώρι. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έχει ξεσπάσει σε υπαίθριο χώρο και στο .

Φωτια Αλεποχωρι - Î'λεποχωρι Φωτια - ΤΩΡÎ'... ΦΩΤΙÎ' / Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στο αλεποχώρι στην περιοχή βιολέτα.. Εκκένωση περιοχών, ανάμεσά τους τα μέγαρα και το αλεποχώρι. Σε εξέλιξη εξακολουθεί να βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το βράδυ σε δασική έκταση, στην περιοχή του σχίνου λουτρακίου, ενώ με το . Το αλεποχώρι ζει δύσκολες στιγμές, με εκκενώσεις και… φλόγες, την ώρα που μια φωτογραφία από την παραλία στην περιοχή έρχεται να «παγώσει» το . Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι της τετάρτης . Η φωτιά τώρα έχει φύγει από εδώ είναι στο αλεποχώρι.

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 1230 το μεσημέρι στο αλεποχώρι φωτια. Εκκένωση περιοχών, ανάμεσά τους τα μέγαρα και το αλεποχώρι.